In de tweede ronde koos Dirk van Leuken de aanval. Stefan Laurijssen maakte de oversteek. Omdat het nog vroeg in de wedstrijd was, hoopten zij op versterking uit het peloton. Joris Vermeulen, Andy van Loon en Gerben Verstraten  probeerden de oversteek te maken. Intussen sloten Sil van den Ven, Jelle Veraart, Roy Guequierre, Tom van de Peer bij het drietal aan. Zeven achtervolgers. Ondanks hun numerieke meerderheid, kwamen de achtervolgers niet dichter bij en moesten toezien dat de vluchters verder wegliepen. Half wedstrijd ging Guequierre alleen op zoek naar de leiders. Jelle Veraart zag het gevaar en sloot aan. Samen probeerden zij het gaatje naar de leiders te dichten, maar het leidende duo was buiten schot. Zij zouden strijden om de overwinning. Bij het ingaan van de laatste ronde plaatste Van Leuken een demarrage en sloeg een klein gaatje. Laurijssen gaf zich nog niet gewonnen en sloot weer aan. De eindsprint moest de beslissing brengen. Hierin toonde Van Leuken zich de sterkste. De tweede plaats voor Laurijssen. Vervolgens klopte Guequierra Veraart voor de derde plaats. Tom van de Peer won vervolgens de sprint de derde groep en werd vijfde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *