Zondag 21 mei stonden acht renners van Tempo Hoppenbrouwers aan de start in de klassieker Omloop der Kempen. Lehvi, Koen, Geert, Michel-Angelo, Benjamin, Nol, Roland en Arno waren er op gebrand om in deze thuiswedstrijd acte de présence te geven. Deze wedstrijd is een van de wedstrijden in de topcompetitie. Via Eurosport wordt een samenvatting van deze wedstrijd gegeven. Een mooi moment om voor onze sponsor Hoppenbrouwers techniek wat terug te doen in de vorm van publiciteit.

Lastig in een sterk deelnemersveld, maar de jongens hebben zich kranig geweerd. Helaas zaten ze in de finale net niet in de eerste groep en moesten ze sprinten voor de 25e plaatst. Deze sprint werd ontsierd door een valpartij, waar Michel-Angelo was betrokken. Al met al hebben de renners goed gereden, maar kwamen net iets te kort om mee te strijden voor de ereplaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *