Vrijdag 19 Mei was alweer de volgende wedstrijd van de Clubcompetitie, nl. de Parel van de Veluwe. Angelo, Benjamin, Arno, Noah, Thomas en Lehvi gingen hier voor Tempo van start. Het waren alweer 165km af te leggen bij nat weer met temperaturen rond de 10 graden. De koers verliep zeer gesloten en ook de wind speelde in de bossen van de Veluwe geen rol. Uiteindelijk werd de wedstrijd pas na meer dan 100km, op de 5 plaatselijke ronden met veel draaien en keren rond Harderwijk, interessant. Hier waren helaas weer diverse valpartijen waarbij Angelo en Noah betrokken waren en de koers moesten verlaten. Er reed bovendien meteen in de eerste ronde een groep van 5 coureurs weg zonder iemand van Tempo. Ondanks het achtervolgingswerk van Arno kon het gat niet dicht worden gereden en moesten het peloton gaan sprinten om de plaats 6. Thomas en Benjamin probeerden Lehvi en elkaar hierbij te helpen en dit resulteerde in de plaatsen 7, 24 en 46 voor resp. Lehvi, Benjamin en Thomas. Hiermee doet Tempo Hoppenbrouwers het alweer goed in het ploegenklassement en klimt de top tien binnen naar plaats 9. Bovendien staat Lehvi steviger in zijn jongerentrui en rukt op naar de 3e plaats in het algemeen klassement.

De volgende wedstrijd is de Omloop van de Hoeksche Waard op 27 Mei. Maar eerst staat zondag 21 mei de Omloop der Kempen op het programma, onze thuiswedstrijd. Wij hopen op veel supporters langs het parcours en bedanken onze sponsoren, begeleiding, mecaniciens en de ploegleiding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *