Voor Tempo Hoppenbrouwers kwamen Roel, Thomas, Roland, Remco en Lehvi aan de start op 28 juni.

Roel die als eerste van start gaat, rijdt een fantastische tijd, ondanks dat z’n ketting eraf ging op het steilste stuk van het parcours. Helaas was het parcours nog nat tijdens zijn race, waardoor hij tot overmaat van ramp in een haarspeldbocht ook nog rechtdoor reed. Al met al verliest hij om en nabij een minuut. Zonder pech was deze tijd goed voor een podiumplaats.

Thomas die op het laatste moment nog werd opgetrommeld reed een snelle tussentijd. Dit was helaas iets te veel van het goede waardoor hij zich opblies. Hetzelfde geldt ook voor Remco. Hem moeten we in de toekomst zeker in de gaten houden, want hij heeft grote klimcapaciteiten.

Roland liet zich ook weer van z’n beste (vechters)kant zien. Hij reed een iets langzamere tijd dan vorig jaar, maar gelet op zijn seizoensopbouw verwachten we nog mooie prestaties in de rest van het seizoen.

Helaas kwam door een kapotte derailleur snel een einde aan de rit van Lehvi. Jammer omdat hij de eerste kilometers zijn klimmerskwaliteiten liet zien. Al met al een leerzame Klimtijdrit, waarin Tempo lid (uitkomend voor het Metec cyclingteam) Jasper de Laat de rit glansrijk wint. Chapeau !!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *