Een omvangrijke Tempo-Hoppenbrouwers formatie koerste afgelopen zondag in Berg en Dal. Hier werd de Zevenheuvelen Omloop verreden die perfect georganiseerd werd door ploegmaat Joost van Wijngaarden. Een aantrekkelijk deelnemersveld maakte zich op voor 81 kilometers met meer dan 1000 hoogtemeters. In de eerste helft van de koers bleef het peloton ondanks diverse aanvallen bij elkaar. Pas na een massale valpartij die voor Noah, Robert en Geert einde wedstrijd betekende en waardoor de koers even geneutraliseerd werd lukte het een groep van negen renners te ontsnappen. Met Benjamin en Roel waren ook twee ploegmaats van Tempo mee in deze kopgroep. Door een goeie samenwerking reed het negental meer dan een minuut weg van het peloton. In de finale wist niemand meer te ontsnappen en zo werd het een sprint waarin Benjamin zich de sterkste toonde. Peter Schulting van Cycling Team Jo Piels en Witten Anthonise van DRC de Mol maakten het podium compleet terwijl Roel 8e werd en Remco, Nol, Roland, Hein, Carlo en Joost in het peloton finishten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *