Inmiddels beginnen de mountainbike trainingen van Patrick Vliegen een vaste prik te worden. Elk jaar is het weer uitkijken naar de eerste training. Natuurliefhebbers hebben een zomer kunnen genieten van het pittoreske landschapspark aan de waterlinie maar het geweld is weer losgebarsten. Waar menig coureur zich klaarmaakt voor een winterslaap (kroegentocht) waren de echte fanatiekelingen te vinden op en rondom “Col du Meerhoven”. Klokslag 10 klonk het startschot voor de eerste van een serie wintertrainingen. Onder toeziend oog van Patrick werden hier de eerste oefeningen uitgevoerd waarbij fietsbeheersing centraal staat. Na onderhalfuur was grotendeels van het park omgeploegd en was iedereen tevreden huiswaarts gekeerd. Patrick, bedankt!

Gedurende de wintermaanden zal het landschapspark aan de Waterlinie de thuisbasis vormen voor de mountainbike trainingen. Iedere zaterdag zal hier om 10.00 verzameld worden bij de loopbrug waar de wegen Waterlinie en Waterfront elkaar kruisen. Iedereen is welkom! Meer informatie kan worden gevonden op de website van Patrick: https://wintertrainingveldhoven.jimdo.com

Komt allen!

De volgende training vindt plaats op 21 oktober, tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *