Na een zeer succesvol seizoen 2016 met 13 overwinningen waar onder het Nederlands kampioenschap bij de elite zonder contract, viel het seizoen met slechts 5 overwinningen enigszins tegen. Met name door pech vielen diverse renners tijdens het seizoen uit.

In 2018 is het team grotendeels vernieuwd en versterkt. Zo komt o.a. Jos Koop de gelederen versterken. Jos werd in 2017 2e in het NK en won 6 wedstrijden. Daarnaast Juul van Loon en Bart Classens over. Zij hebben hun focus vooral liggen om de mountainbike. Samen met Roel Verhoeven gaan zij ervaring en inhoud op doen in de wegwedstrijden. Bart Vreugdenhil verlegt evenals Jeffrey Doornbusch, zijn activiteiten van het schaatsen naar het wielrennen. Bij de amateurs was hij in 2017 zeer verdienstelijk. Ook de Nederlands Kampioen marathon (hardlopen) Patrick Stitzinger komt zijn geluk beproeven op de weg. Verder zijn Bas Andriessen en Bas van Dinther de jongelingen die vanuit de junioren overkomen.
Lehvi Braam, Benjamin Sydlik, Koen van de Klundert, Fabian Domenicus, Nol van Loon, Michael Angelo Romana, Geert Smits en Thomas Rieff blijven ook in 2018 actief bij Tempo Hoppenbrouwers.
Samen met de nieuwe aanwinsten zijn de verwachtingen het komende wielerseizoen hoog gespannen.

Naast de wedstrijden voor de clubcompetitie, zullen de renners van Tempo Hoppenbrouwers ook starten in diverse wedstrijden voor de topcompetie. Ook zal een aantal vrije klassiekers worden gereden. Verder zal worden gestart in diverse meerdaagse wedstrijden, zoals o.a. de Arden Challenge en de Tour de Vysocina (Tjechie). Uiteraard zijn ze ook te bewonderen in de (regionale) criteriums.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *